2014. május 11., vasárnap

III. Avasi Borangolás

Most sem csökkent az igény a Banda zenéjére! 4 pince volt ránk bízva, és éppen végig tudtuk járni, hogy mindenhol muzsikálhassunk, szórakoztassunk egy kicsit. Természetesen az úton is voltak "megállók"! Az idén is jól sikerült rendezvényként éltük meg a Borangolást, és újabb pincékbe juthattunk be, amelyek hasonlóan tetszettek, mint az eddigiek! Jó lenne, ha sokan tudhatnák, hogy milyen szép pincék, jó borok vannak az Avason! Köszönjük a pincegazdáknak a kínálást, és a nótás kedvűeknek, az együtt éneklést!

Kaptunk, és találtunk pár fotót, amit megmutatnánk:
Első pincénk a Báthory Pince volt, az ott készült fotókat még nem kaptuk meg, de a gazdákat megmutatnánk, akik már évek óta szívesen látnak, és kínálnak bennünket! Nagyon szeretjük Csillát és Csongit!

Második pincénk a Zsoldos AnNo Pince volt, ahol a házigazdával sikerült az idén egy fotóra kerülnünk! Finom pálinkákat ittunk nála. Köszönjük a fotókat Kemecsey Krisztiánnak! A pincét is láthatjuk!A harmadik pince a Magdolna Pince volt. Az ott készült fotókból sem kaptunk még, de Margócziné Anikónál találtunk egyet a gazdáról, amit a bor töltögeti:


Mi sem maradtunk sem szomjasak, sem éhesek nála!

Negyedik pincén a Bokályos Pince volt. A hangulat itt sem hanyatlott! Vajda Judittól több szép képet is kaptunk, és természetesen inni, enni valót, még akkor! A tavalyi képeket is megkaptuk tőle, akinek van kedve, keresse ki a tavalyi Borangolásunk bejegyzésénél! Nekünk nagy örömet szerzett vele! Köszönjük!

A Gazdákról a fotót ismét Anikótól vettük!
Egy kis szusszanás!
Bár nem volt előírva, de még a tavalyi élmények miatt, és tiszteletből a Margit Pincét is meglátogattuk! Anikó fotójának segítségével Nagy Béla bácsit is besorakoztatjuk a sorba:


Nagyon hálás volt, hogy hozzá is betértünk!
Nagy Ákos készített nagyon jó fotókat rólunk is! Köszönjük Ákos! Itt már Dani nem volt velünk, de kiegészültünk Sanyival, és Ács Gyulával muzsikáltunk együtt, illetve Jakab Zsolt is beszállt hozzánk énekelni.Az estét az Esztenás táncházban zártuk. Bujdos Tibor barátunk ismét készített erről egy pár vagány fotót:
Megtalálhatók a boon-on is: 
Párat kiemeltünk:

KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése